Geen wachtlijst: ons landelijke netwerken van psychologen biedt basis GGZ aan voor (bedrijfs)artsen. Verwijzing naar SGGZ is eveneens mogelijk.

 

 

 

In de generalistische basis en specialistisch geestelijke gezondheidszorg (BGGZ en SGGZ) ontstaan lange wachttijden. Daardoor krijgen patiënten niet altijd op tijd een passende behandeling op de juiste plaats. Door de samenwerking tussen (bedrijfs) artsen en de psychologen van Resultaat Psychologen worden cliënten snel en in de regio verantwoorde basis GGZ geboden.

 

Resultaat Psychologen kan de GGZ in uw (bedrijfs) artsenpraktijk versterken. Snelle behandeling, direct, kortdurend en dichtbij. Op deze manier krijgt u een betere ondersteuning voor de wachtlijsten en begeleiding van patiënten met psychische klachten. Wij zorgen voor een sterke en kwalitatief goede generalistische basis GGZ. Daarnaast is verwijzing naar specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) binnen onze organisatie mogelijk. Resultaat Psychologen heeft contacten met alle relevante  verzekeraars. 

 

Let op: Reintegratie wordt in Basis- en Specialistische GGZ niet behandeld. Communicatie is binnen organisaties alleen toegestaan met AGB geregistreerde (Bedrijfs) artsen en/of door deze geaccrediteerde casemanagers.  Wilt u dat reintegratie deel uitmaakt van de behandeling, kijk dan bij de producten: Zelfhulp, Your Creative Life ™, PBMW, Psychologische Zorg Plus, Creative Life Plan ™ & Plus.

Vergoedingen    Behandelingen

Basis en specialistische GGZ

Resultaat Psychologen BV

info@resultaatpsychologen.nl

www.resultaatpsychologen.com

t. +31 (0)30 227 29 87 

KvK 72775211   

  • YouTube