We pakken het met elkaar op

 

 

 

Het Creative Life Plan™ is een programma waarmee je weer volledig controle krijgt op alle aspecten van je leven. Vaak weet je niet precies hoe je je toekomst wilt vormgeven of zijn er uitdagingen die je in onbalans brengen. Soms ‘zie’ je het even minder helder, het oriëntatiepunt waar je je graag en met plezier op zou willen richten. We geven je scherp zicht en dat doen we onder meer met onze unieke creatieve fotomethode, waarbij je werkt vanuit je visuele voorstellingsvermogen. Het Creative Life Plan programma is ons unieke progamma en we pakken het graag samen met jou op.

We pakken het goed georganiseerd aan

Op basis van jouw verhaal stellen we een plan op om je weer volledige grip te geven op je leven. Daarnaast kijken we met diagnostiek om de officiële diagnose te kunnen stellen en hoe we deze kunnen verbeteren. Na jouw akkoord start het programma: 

•    Sessie 1: Wat zijn je echte talenten? Wat zijn je echte gedragstrategieën? Wat zijn de echte voorwaarden voor werk- en levensflow?

•    Sessie 2: Hoe ‘zie’ jij het verleden, het heden en de toekomst? Wat is je echte levensmissie? Hoe ziet de lichte plek in jouw bos er uit?

•    Sessie 3: Hoe vertalen we jouw echte levensmissie naar doelen voor werk, privé-leven en persoonlijke ontwikkeling?

The creative life in wording en de Plus modules

Samen met je psycholoog zoek je naar de juiste hulpmodules. Met de keuzelijst van activiteiten bepaal je welke je kunt aanpakken, waar je collega’s voor nodig hebt of de organisatie waar je werkt. We geven je actieve begeleiding maar trainen je wel steeds meer om zelfstandig activiteiten uit te voeren. Je zult weer spoedig in rustiger vaarwater komen. 

In de plusmodule plaatsen we onderdelen die noodzakelijk zijn om volledige inzetbaarheid te realiseren, o.a.

  • Mentale modules, o.a. EMDR, Kortdurende  psychodynamische therapy, e.d.

Jouw Resultaat Psychologen psycholoog 

De Resultaat Psychologen consultant met wie jij dit traject doorloopt is een slimme hoogopgeleide professional met levenservaring. Het is zijn/haar vak om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Zij kennen de stations op de route van het professionele leven, ook als het even niet mee zit, maar ze gaan natuurlijk wel uit van de voordelen van de positieve psychologie.

Hoeveel tijd investeer je? 

Met de intake en het eindgesprek erbij bedraagt de actieve begeleiding door de Resultaat Psychologen psycholoog 5 sessies. Iedere sessie duurt gemiddeld een dagdeel. De sessies volgen elkaar eens per week op en thuis werk je aan je leerdoelen in je eigen tempo. Deze geven je het maximaal zelfsturende vermogen wat je nastreeft. Het goede nieuws is dat je na het programma nog steeds zult verbeteren.

Interesse?

Geef je op bij Resultaat Psychologen voor het traject Creative Life Plan™. Dat kun je doen via de casemanager of bedrijfsarts van jouw organisatie of rechtstreeks. Wij zorgen er dan voor dat de aanmelding op de juiste plaats komt. Kijk voor vertrouwelijkheid en privacy op onze site 

CLP & CLP Plus

Resultaat Psychologen BV

info@resultaatpsychologen.nl

www.resultaatpsychologen.com

t. +31 (0)30 227 29 87 

KvK 72775211   

  • YouTube