Speciaal voor Menzis

 

Grip op de toekomst. Jouw toekomst!

 

Wat ga jij doen met de rest van je leven? Op deze levensvraag weet je op dit moment misschien het antwoord niet. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar dat kan het wel worden. Wie geen doel of perspectief heeft, komt namelijk gemakkelijk terecht in een lusteloze sleur, burn-out of depressie. Wil je vol levenslust en energie blijven, dan moet je grip op je eigen toekomst hebben.

 

Grip op de toekomst

Zorgverzekeraar Menzis biedt haar verzekerden het programma Menzis Extra Mentaal aan, waarmee deelnemers zich in zes stappen en evenzovele weken mentaal sterken in hun werk en hun privéleven voelen staan. Met dit door Specialistennet ontwikkelde visuele programma (wij noemen het ‘Grip op de toekomst’) ontdek je op een creatieve manier je talenten en passies en je angsten en valkuilen. Het helpt je enorm om je levenspad te kiezen en te volgen en dat helpt je om gelukkiger te zijn en langdurig energiek te blijven.

 

Begeleid

Je hoeft het niet alleen te doen. Je doorloopt het programma met één van onze specialisten en dat is uiterst waardevol. Want als je al twijfels of klachten hebt, worden die snel en doeltreffend aangepakt. Heb je die nog niet (dat komt bijna nooit voor, want iedereen twijfelt…..), dan leer je er tijdig mee omgaan. Je krijgt glashelder inzicht in jezelf, dankzij de objectieve analyse, zonder waarde-oordeel, door een van onze psychologen. En dankzij de techniek van bio-feedback en hartcoherentie leer je precies je lijf en je geest begrijpen en beheersen.

 

Hoe

Ben je verzekerd bij Menzis met een Extra Mentaal polis en heb je een verwijzing dan kom je in aanmerking voor deelname. Meld je hier aan met het formulier en uiterlijk binnen vijf dagen vindt al de intake bij een van onze professionals plaats. Daags daarna heb je een plan van aanpak en uitzicht op een levensplan voor werk, privé of persoonlijke ontwikkeling. 

 

Ben je niet verzekerd bij Menzis, dan kun je dit programma ook zelf aankopen. Stuur ons in dat geval een e-mail en we nemen snel contact met je op.

Meer informatie over uw zorgverzekering vindt je op www.menzis.nl.

De module Menzis Extra Mentaal wordt aangeboden door :

 

 

 

​​
 

Voor meer informatie en tips zie ook https://samengezond.menzis.nl/artikelen/ontspanning/

GODT

Resultaat Psychologen BV

info@resultaatpsychologen.nl

www.resultaatpsychologen.com

t. +31 (0)30 227 29 87 

KvK 72775211   

  • YouTube