Blij met elke nieuwe dag

Gaat het goed? Heb je een fijn leven? Misschien zit je in een dip. Wat is je toekomstperspectief? Hoe verbeter jij je kansen? Of wil je juist wat rustiger aan gaan doen. Hoe hou je de moed erin en blijf je actief? Ben je wel blij met elke nieuwe dag? Misschien denk je er nooit over na.

Gelukkig zijn

Waarom lijken sommige mensen dag in dag uit gelukkig en anderen niet? Hebben ze gewoon geluk; met geld, een leuke baan, een fijne partner? Of zoeken ze het op?

Psychologie

Een psycholoog luistert, stelt vragen en laat zien welke kanten het op kan. De cliënt zélf kiest en volgt het pad. Dat is de kracht van ondersteuning door een hoogopgeleide professional.

Hoe

Door toepassing van de door GGZ instelling SpecialistenNet Psychologie ontwikkelde methodes scoort Resultaat Psychologen een van de beste behandelresultaten van Nederland.  (Stichting Benchmark GGZ)

In de buurt

Met vestigingen verspreid over heel Nederland is er altijd ondersteuning bij jou in de buurt. Door iemand die ook nog eens bij je past.

Meteen hulp nodig? Geen wachtlijst!

Bij Resultaat Psychologen zijn al 32 professionals samen actief, verspreid over heel Nederland. Na aanmelding word je binnen 24 uur uitgenodigd voor de kennismaking.

Programma aanbod

In ons programma-aanbod ligt een duidelijke focus op de werkende en productieve mens. Onze inzet preventief of curatief is erop gericht de arbeidsprestatie te optimaliseren. Voor mens én organisatie.

Please reload