Over ons

Resultaat Psychologen is een instelling welke is bedoeld voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek, depressie, angstklachten en/of psychotrauma die op meerdere terreinen van hun leven zijn vastgelopen of dit dreigen te doen. 

Wat is de ambulant-plus behandeling?

Onze ambulant-plus behandeling wordt afgestemd op de oorzaken en de hulpvraag van de cliënt. De zeer effectieve behandeling is gericht op het beste resultaat. Resultaat Psychologen heeft een licentie van een zeer effectief behandelprogramma, ontwikkeld door GGZ-instelling SpecialistenNet.

Zeer effectief behandelprogramma

De volgende factoren zijn, naast uitstekende zorg-professionals, van belang:

 

  • We behandelen de meest belemmerende oorzaken met de best presterende technieken, zoals trauma met o.a. EMDR.

  • We richten ons daarmee minder op de gevolgen te ‘repareren’. Als de storende factoren worden weggenomen, herstelt het mentale systeem waardoor er het beste resultaat wordt geboekt.

  • We ‘comprimeren’ de behandeltijd door, waar mogelijk, het gebruik van langere sessies in een korte doorlooptijd.

 

Van de 118 onafhankelijk onderzochte organisaties scoren wij plaats 8 met het beste behandelresultaat. (St. Benchmark GGZ)

Meerwaarde

Naast de reguliere zorgverlening kunnen, desgewenst o.a. multiculturele vraagstukken, menopauze, geboortetrauma en rouw en verlies aan de orde komen. Er wordt gestreefd naar zorg op maat om tot scherpere diagnosen te komen. Samen met het zeer effectieve programma geeft dat de cliënt alle vertrouwen voor mentaal herstel.