PBMW

We pakken het met elkaar op

Het P/BMW traject bestaat uit een kortdurende begeleiding, die gericht is op herstel van jouw maatschappelijke functioneren. Verschillende vraagstukken kunnen hier aan bod komen. Samen met de P/BMW'er van Resultaat Psychologen bepaal je wat je wilt bereiken, welke maatschappelijke thema’s worden aangepakt, wat je zelf kan en waar je hulp bij krijgt. Het gaat vaak om regelzaken, soms om zeer urgente hulp. Ons aanbod voor regelzaken is hier beschreven.

We pakken het goed georganiseerd aan

Eerst scheppen we orde, daarna maken we afspraken. In de weken daarna regel jijzelf, je organisatie en (overheids)instanties de gemaakte afspraken. Natuurlijk kun je rekenen op steun van je P/BMW'er, een slimme hoog opgeleide professional met levenservaring, die waar nodig zaken oppakt. Het is zijn/haar vak om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en kent de stations op de route van het professionele leven, ook als het even niet meezit.

Zelfstandig ontwikkelen levert je een voorsprong op 

Wat wil je beter organiseren? Welke financiële, huisvesting- of zorghulp is noodzakelijk? Met de keuzelijst van activiteiten bepaal je welke jezelf kunt aanpakken, waar je collega’s voor nodig hebt of de organisatie waar je werkt. Zelfstandig uitgevoerde activiteiten brengen je weer dichter bij de flow in het leven.

Verhoog je slagvaardigheid

We stimuleren en motiveren je om richting te geven aan je eigen leven. We geven je meer controlevermogen, meer grip op de toekomst. Dat doen we door een concreet actieplan te maken en direct in werking te zetten om de eerder genoemde maatschappelijke doelen aan te pakken en op te lossen. Je verhoogt je slagvaardigheid voor je verdere leven.

Hoeveel tijd investeer je? 

Je doet een intake via een vragenlijst en er zijn gemiddeld 4 sessies. De sessies volgen elkaar op afhankelijk van de hulpvraag. Thuis werk je aan je leerdoelen. Deze geven je het maximale zelfsturende vermogen wat je nastreeft. Je zult weer snel in rustiger vaarwater komen.

Interesse?

Geef je op bij Resultaat Psychologen voor het traject P/BMW. Dat kun je doen via de casemanager of bedrijfsarts van jouw organisatie of rechtstreeks. Wij zorgen er dan voor dat de aanmelding op de juiste plaats komt. 

Resultaat Psychologen BV

info@resultaatpsychologen.nl

www.resultaatpsychologen.com

t. +31 (0)30 227 29 87 

KvK 72775211   

  • YouTube