Verwijzers

Een client met uitdagingen in de levenssfeer is gebaat bij snelle en resultaatgerichte interventie. Met nu al 32 aangesloten psychologen verspreid over heel Nederland biedt Resultaat Psychologen dat.

De psychologen van Resultaat Psychologen begeleiden particulieren om perspectief te ontwikkelen en vooral: om de moed te vinden dit perspectief daadwerkelijk uit te voeren. In samenwerking met de huisarts en en de POH GGZ werken we zo aan vitaliteit, geluk en duurzame maatschappelijke inzetbaarheid.

 

We stemmen met u af over het doel, richting en het gewenste resultaat van het traject en onderhouden we persoonlijk contact met u. Zo blijft u op de hoogte vanaf het moment van aanmelding tot het einde van het traject. Het is onze bijdrage aan een betere integrale zorgkwaliteit.

Geen wachtlijst

In ons netwerk zijn ruim 32 professionals samen actief, verspreid over heel Nederland. Na aanmelding word je binnen 24 uur uitgenodigd voor de kennismaking.

Hoe

De resultaatgerichte methodes worden gebruikt door al onze aangesloten professionals. Daardoor vindt continue verbetering en verfijning plaats.

In de buurt

Met 32 aangesloten psychologen, verspreid over heel Nederland, is er altijd ondersteuning bij jou in de buurt. Door iemand die ook nog eens bij je past.

Wat anderen zeggen

U bent de enige niet. Veel anderen gingen u voor. En met hen gaat het beter. Dat weten we zeker, want tijdens en na al onze begeleiding meten wij de effecten, tevredenheid en het behandelresultaat. 

Psychologie

Een psycholoog luistert, stelt vragen en laat zien welke kanten het op kan. De cliënt zélf kiest en volgt het pad. Dat is de kracht van ondersteuning door een hoogopgeleide professional.

Gelukkig zijn

Waarom lijken sommige mensen dag in dag uit gelukkig en anderen niet? Hebben ze gewoon geluk; met geld, een leuke baan, een fijne partner? Of zoeken ze het op?

Please reload